Jobba med oss på Vikingaliv

Här presenteras lediga tjänster på Vikingaliv

ÄR DU VÅR NÄSTA MEDARBETARE?

Museivärd

Inför sommaren 2019 söker Vikingaliv fler museivärdar som kan ta emot besökare och ge dem en upplevelse de sent kommer glömma. Vi söker sociala, engagerade och glada värdar till sommarsäsongen. I tjänsten ingår det att kunna bemanna alla våra stationer, entrékassan, butiken och färden.
Att kunna allt om vikingatiden är inget krav men troligtvis något du kommer lära dig allt om på plats. Meriterande är om du redan har jobbat inom service, pratar fler språk eller har en arkeologisk/historisk eller annan relevant utbildning.

Guide

Inför sommaren 2019 söker Vikingaliv fler guider som kan ta emot besökare och ge dem en upplevelse de sent kommer glömma. Vi söker sociala, engagerade och glada guider med kompetens inom arkeologi, historia eller relevant ämne. Meriterande om du talar fler språk.

Till sommaren söker vi ett flertal museivärdar och guider till sommarsäsongen, maj-augusti. Tjänsten är timanställning och mellan 25-75% beroende på period och hur mycket du vill jobba.

Är du intresserad? Skicka ditt CV och personligt brev till Emma van Eelen på emma@vikingaliv.se. Dit kan du även vända dig med frågor gällande tjänsten.

GDPR

Genom din ansökan godkänner du att Vikingaliv hanterar dina personuppgifter under rekryteringsperioden.